ChickPro Duyarlı Blogger Şablonu indir

 ChickPro Duyarlı Blogger Şablonu indir

ChickMag Pro , ihtiyaçlarınıza ve müşterilerinizin beklentilerine göre tasarlanmış birinci sınıf bir Dergi blog yazarı şablonu. Bu tema, kolayca Magazine Pro, çarpıcı ve benzersiz bir web sitesi oluşturmanıza yardımcı olacak birçok farklı olanak sunar. Tema, duyarlı tasarımı ve retina grafikleri nedeniyle tabletlerde ve mobil cihazlarda harika görünüyor. Çeşitli sayfa türleri, geniş ve kutulu düzenler ile yüklü olarak gelir, sınırsız renk şeması, çok sayıda yazı tipi, simge ve daha fazlasını içerir. Dergi blog yazarı şablonu arıyorsanız, bu sizin için en iyi seçenektir.

Şablonun nasıl kullanılacağına ilişkin belgeler/talimatlar, herhangi bir şeyi nasıl kuracağınız veya değiştireceğiniz konusunda tüm şablon boyunca size rehberlik edecek burada verilmiştir: ChickMag Pro Duyarlı Blogger Şablonunun Belgeleme Özellikleri için buraya tıklayın :


Tam Duyarlı Tasarım
Gelişmiş Arama Motoru Optimizasyonu
Resimlere sabitle düğmesini
Instagram widget'ı
Pinterest widget'ı
Küçük resmi otomatik olarak yeniden boyutlandır
Kuyu Dokümantasyonu
Dişli Yorum
Etikete Göre Son Gönderi
İlgili gönderiler desteği
Reklamlar Hazır
Otomatik Yazar Resmi
Bülten Aboneliği
Özel Hata 404 Sayfası
minimalist tarz
Başlıca tarayıcılarla uyumlu (IE8+,Mozilla,Chrome,Safari)
Profesyonel yönetici düzeni, blog düzeniyle kolay çalışmanıza yardımcı olur.
ChickMag Pro Duyarlı Blogger Şablon Tema Kurulum Hizmeti:
Kurulum hizmetimiz, şablon kurulumunuzu sorunsuz bir şekilde elde etmenin basit, hızlı ve güvenli bir yolunu sunar. Temanıza ve içerik kurulumunuza kısa sürede sahip olmanız için ihtiyacınız olan her şeyi size sağlayan bir hizmet paketi oluşturduk.



ChickPro Duyarlı Blogger Şablonu indir ChickPro Duyarlı Blogger Şablonu indir Reviewed by ücretli satışlar on 17.9.22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.